Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Een Diepgaande Verkenning Van Anonieme Vragen

Gwen van Poortens METZNALLEN: Een Podcast Over Zelfontwikkeling

Een Diepgaande Verkenning van Anonieme Vragen

In haar wekelijkse podcast, METZNALLEN, onderzoekt Gwen van Poorten samen met bekende en onbekende gasten anonieme vragen van luisteraars. Deze vragen variëren van mindfulness en seksualiteit tot financiën, waardoor een eerlijk en open gesprek ontstaat over onderwerpen die ons allen raken.

Voor en Met Iedereen

METZNALLEN is een podcast die is ontworpen voor en met iedereen. Of je nu worstelt met een specifieke uitdaging of gewoon je leven wilt verbeteren, de podcast biedt inzichten, ondersteuning en begeleiding. Gwen van Poorten en haar gasten creëren een veilige ruimte waar luisteraars zich vrij kunnen voelen om hun gedachten en gevoelens te delen.

Zelfontdekking als Kern

Zelfontwikkeling staat centraal in METZNALLEN. Door de anonieme vragen van luisteraars te bespreken, helpt de podcast mensen zichzelf beter te leren kennen, hun eigen beste vrienden te worden en het meeste uit het leven te halen. De gasten van de podcast delen hun ervaringen, perspectieven en strategieën, die waardevolle lessen en inspiratie bieden voor luisteraars.

Bekende Gasten en Boeiend Gesprekken

METZNALLEN verwelkomt een breed scala aan gasten, waaronder bekende figuren en experts op verschillende gebieden. Van Sophie Milzink die spreekt over haar eerste keer sekstherapie tot Jaloezie en Opslag, elke aflevering biedt een unieke kijk op een relevant onderwerp. De gesprekken zijn openhartig, informatief en boordevol inzichten.


Komentar